torstai 1. marraskuuta 2012

Kouluvierailijana Mari Rantasila

Mari Rantasila vieraili koulullamme 25.10 2012. Mari Rantasila on näyttelijä, muusikko ja elokuva ohjaaja. Hän näytti videoita Risto Räppääjä-elokuvasta ja kertoi sen teosta ja otti vastaan kysymyksiä. Kaikilla tuntui olevan mukavaa ja kiinostavaa kuunneltavaa.

Mari kertoi elokuvan tekemisestä ja keitä elokuvan tekemiseen tarvitaan ja kuinka kauan elokuvaa tehdään. Hän kertoi Risto Räppääjä ja Viileä Venla-elokuvasta. Hän sanoi että elokuvan tekemisessä pitää olla näyttelijät, ohjaaja, leikkaaja, kuvaaja, tuottaja. Hän kertoi miten he olivat saaneet kaikki näyttelijät Risto Räppääjä-elokuviin. Lisäksi hän vastasi kysymyksiin, mitä jokainen sai esittää, esim: kuinka paljon elokuvissa käytetään rahaa ja missä elokuvaa on kuvattu jne.
Mari Rantasilalle esitettiin myös hieman hankaliakin kysymyksiä esim: kuinka paljon kuuluisissa elokuvissa käytetään rahaa.

Mari Rantasila tuli kouluumme oppilaskunnan pyynnöstä. Minusta se oli ihan kiva esittely kun oli videoitakin ja selostus ja olin ihmeissäni siitä miten monessa paikassa se kuvattiin.

Vierailua muisteli 4D-luokka